Veelgestelde Vragen

Hieronder vindt u de veelgestelde vagen van Adventure Point, gevestigd aan de Flierdijk 4 te Den Ham.

 

Hanteren jullie een minimum aantal deelnemers?

Ja, hierop zijn onze prijzen ook berekend, voor vriendendagen, vrijgezellenfeesten en losse activiteiten is het minimum 10 personen. Voor familiedagen / bedrijfsuitjes / scholen en themafeesten hanteren wij een minimum van 25 personen

Kunnen wij ook boeken als we met een kleine groep zijn?

Dat is zeker mogelijk! Alleen moeten wij helaas wel de prijs doorberekenen voor het minimum aantal personen, om het arrangement of de activiteit voor ons rendabel te houden.

Wat gebeurt er bij slecht weer?

Wij zijn en blijven een buitensportbedrijf, bij een beetje regenachtig weer zullen de buitensportactiviteiten gewoon doorgaan. Als het met bakken uit de lucht komt zetten hebben wij een goed en mooi overdekt / binnen alternatief!

Kunnen we een uitje dat gereserveerd is nog annuleren?

Annuleren is altijd mogelijk, echter zitten hier helaas wel kosten aan verbonden. Wij hebben heldere spelregels opgesteld omtrent ‘annuleringen’. Deze zijn allemaal terug te vinden in onze Algemene Voorwaarden

Kan ik ook eerst een optie op een uitje nemen?

Ja, dat kan zeker. Wij stellen graag een offerte voor je op waarbij het gekozen uitje dan voor een bepaalde termijn in optie staat.

Kunnen wij het definitief aantal personen later doorgeven?

ja hoor, dit is geen probleem. Het aantal personen mag je nog tot maximaal 7 dagen voorafgaand aan je uitje wijzigingen.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

Jullie kunnen tot uiterlijk 7 dagen voor aanvang van jullie uitje vrijblijvend wijzigingen aan ons doorgeven binnen het deelnemersaantal. Wij zullen jullie uiterlijk 6 dagen voor aanvang de digitale factuur van jullie arrangement toe mailen. Dit is tevens de eindfactuur en dient minimaal 1 dag voor aanvang betaald te zijn. Betaling kan gewoon middels bankoverschrijving.

Wat is het kledingadvies?

Wij adviseren kleding aangepast aan de weersomstandigheden. De kleding moet niet te strak zitten. Er moeten (stevige) schoenen worden gedragen. Slippers en sandalen zijn niet toegestaan.

Bieden jullie ook overnachtingen aan?

Wij bieden zelf geen overnachtingen aan, echter zitten wij tegenover een camping inclusief luxe bungalowpark. Dus de mogelijkheden voor een vrienden- of familieweekend zijn er zeker!

We zijn met een grote groep, kunnen we korting krijgen?

Groepen boven de 100 personen kunnen we sowieso altijd korting geven! Daarnaast geven wij al korting bij groepen vanaf de 50 personen. Bel gerust voor de mogelijkheden – 0643766658.

Waar vind ik jullie outdoorlocatie?

Wij zitten gevestigd in het mooie recreatiegebied aan de Flierdijk 4 te Den Ham. Voor al onze contactgegevens klik hier.

Geverifieerd door MonsterInsights