Bedrijfsuitje Overijssel

Bedrijfsuitje Twente, Overijssel

 

Schietcombi

Voor de scherpschutters! Kom schieten met maar liefst 4 verschillende soorten wapens op onze overdekte schietbaan! Wij bieden een gave competitie aan.

vanaf € 25,- p.p.

Twents Arrangement

Beleef het in Twente! Uniek arrangement geheel in Twentse stijl: lachen, gieren, brullen! Ook een uitdagend en zeer geschikt prograam voor niet Twentenaren.

vanaf € 27,50 p.p.

Expeditie Robinson

NIEUW!! Een activiteit gebaseerd op het gelijknamige TV programma met erg spannende proeves en uiteraard de beruchte eilandraad. Wij sturen niemand echt weg!

vanaf € 35 p.p.

Hunting Season

DE JACHT IS GEOPEND! Een erg gave en interactieve activiteit waarbij de voortvluchtigen uit de handen van de jagers moeten blijven.

vanaf € 37,50 p.p.

Wie is jullie MOL?!

Bekend van TV! Een erg gaaf arrangement waarbij teamwork tegenover vertrouwen en sluw spel wordt gezet. Er is maar 1 vraag belangrijk, Wie.. Is.. Jullie.. MOL?!

vanaf € 29,50 p.p.

Deadline

DEADLINE! Een erg gave Outdoor Game waarbij het de bedoeling is in kleine teams een waardevolle koffer te vinden en te openen. Let the game begin!

vanaf € 37,50 p.p.

Activiteitenmarkt

Jij bepaald! Speciaal voor grote groepen, stel geheel zelf je arrangement samen! Ontwikkeld voor groepen vanaf de 60 personen, scherpe tarieven!

vanaf € 19,50 p.p.

Maffia Night

Maffia Stijl! Een tactisch smokkelspel in maffia stijl geschikt voor alle leeftijden. Teamwork, tactisch handelen en logisch nadenken staan hierbij voorop!

vanaf € 37,50 p.p.

Fatmax Xperience

Fatmax Xperience! Wow, dit is gaaf! Ondek nu het mooie vechtdal met een volledige elektrische step. Onze ervaren gids neemt u mee naar de mooiste plekjes!

vanaf € 35 p.p.

Geverifieerd door MonsterInsights