Onze organisatie

Adventure Point staat voor kwalitatief goede buitensportprogramma’s tegen een goed betaalbare prijs! Met ruim 2,5 hectare aan recreatiegrond en een ruime keuze uit meer dan 35 in- en outdooractiviteiten is er bij ons meer dan voldoende te doen. Iets te vieren? Ook voor een geslaagd verjaardagsfeest of jubileum bent u bij ons aan het juiste adres!

Adventure Point beschikt over een ruim opgezette en sfeervolle blokhut waar groepen vanaf 8 personen ontvangen kunnen worden. Met een eigen bosgebied en een eigen erg groot grasveld is er bij ons meer dan voldoende te beleven. Daarnaast zitten wij precies tussen de mooi meanderende beneden Regge en het authentieke bosgebied aan de rand van de Lemelerberg.

Adventure Point is op reserveringsbasis 365 dagen op jaarbasis geopend! Bij ons kunt u terecht voor een leuk en uitdagende uitje vanaf 8 personen. Ook in de winter hebben wij erg leuke programma’s. Denk bijvoorbeeld aan onze uitdagende GPS Spooktocht of GPS Dropping. Dit in combinatie met een winter (indoor) barbecue maakt uw uitje helemaal compleet!

Geverifieerd door MonsterInsights