Adventure Point
Buitensportlocatie

Wij beschikken over ruim 25.000 vierkante meter aan recreatiegrond waarvan de helft grasland en de andere helft bosgebied. Naast familiedagen / bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten kunt u bij ons ook terecht voor een geslaagde verjaardag of een sfeervol avondfeest! Op ons terrein zijn op dit moment over de 35 losse indoor & outdoor activiteiten te boeken!

 

 

 

 

Met maar liefst 2,5 hectare aan recreatiegrond is er bij ons voldoende te beleven! Wij organiseren uitjes vanaf 10 tot 1000 personen. Mail of bel gerust voor de mogelijkheden!

Wij zitten midden in een erg mooi natuur / recreatiegebied. Ook tochten op bijvoorbeeld de mountainbike of kickbike zijn erg aan te raden!

Onze kleine zaal beschikt over een eigen bar / geluidsinstallatie en eigen toiletten. Deze kleine zaal is ideaal voor kleine groepen van 10 tot 30 personen! Deze zaal beschikt tevens over een eigen privé terras met ook weer 30 zitplaatsen.

Onze grote zaal beschikt over een eigen bar, een grote buffettafel, een indoor barbecue, voldoende audiovisuele apparatuur en eigen toiletten. Deze grote zaal is ideaal voor grote groepen vanaf 30 personen.

Tijdens of na uw activiteitenprogramma even tot rust komen op ons terras? Geen probleem! Wij hebben een erg mooi terras waar u onder het genot van een wijntje of biertje volledig tot rust kunt komen.

Geverifieerd door MonsterInsights